51. TÝDEN
Chcete naši nabídku dostávat mailem? Stačí vyplnit Vaše údaje a odeslat.
Všechna tři pole jsou povinná. Odesláním údajů souhlasíte s jejich zpracováním!
Změna menu vyhrazena!

pondělí 18. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

úterý 19. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

středa 20. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

čtvrtek 21. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

pátek 22. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

sobota 23. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč

neděle 24. 12. 2017
POLÉVKA
Asijská kukuřičná polévka se zeleným kari, kokosovým mlékem, kuřecím masem, čerstvým koriandrem a praženými mandlemi75 Kč
PASTA
Špagety Grangano „Aqua Marina“ s chobotnicí, tygřími krevetami, cherry rajčaty a bazalkou 175 Kč
RIZOTA
Krémové hříbkové rizoto s baby špenátem, lanýžovým olejem a grilovanou telecí Tagliátou169 Kč
SANDWICH
SANDWICH s krůtím masem, pečenou cibulkou, rajčaty a bylinkovou majonezou145 Kč
Výběr listových salátů s uzeným lososem, avokádem, zastřeným vejcem a bylinkovými krutony 175 Kč
MASA
Steak týdne Montreal s fazolkami se slaninou steakové bramborové hranolky / brambory Grenaille275 Kč
Grilovaná telecí kýta s hlívou královskou, restované bylinkové špecle a pečená šalotka 215 Kč
Do růžova pečená vepřová panenka s dýňovým pyré, listovým špenátem a konfitovaným česnekem 189 Kč
Králicí stehno „Parisian“ na bílém víně s dijonskou hořčicí, růžičkovou kapustou se slaninou a šťouchanými brambory 185 Kč
Marocké kuřecí medailonky v zázvorovém jogurtu s koriandrem a medem, šafránovým kuskusem a pečenou sezonní zeleninou 175 Kč
RYBA
Steak z lososa Teriyaki se stir-fry rýží, naťovou cibulkou, karotkou a limetkou 205 Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Italský cuketový salát“ Scapece „ s výběrem listových salátů, jablky, čerstvým koriandrem a pikantními stripsy z černé tresky165 Kč
DEZERT
Portské švestky s tvarohovými noky, vlašskými ořechy a skořicí 79 Kč